top of page

7Across náš partner v dovolenkovaní



7Across (v minulosti známe ako DAE) je spoločnosť, ktorá ponúka majiteľom dovolenkových destinácií ku ktorým patrí aj Tradičné družstvo tzv. timeshare platformu, určenú na výmenu vlastných dovolenkových ubytovacích kapacít za nové cestovateľské zážitky. Práve vďaka tomu, že Tradičné družstvo spoluvlastní Hotel Raj v krásnom prostredí Národného parku Slovenský raj, môžu aj členovia využívať výhody tejto platformy

a precestovať so 7Across celý svet.


„Naše poslanie je zamerať sa na plánovanie dovoleniek s ľahkosťou, spájať vlastníkov dovolenkových destinácií s ich ďalším dobrodružstvom a to všetko s priamym prístupom a nízkymi poplatkami“.


Poďme sa spoločne pozrieť na to, čo to vlastne timeshare je, a ako funguje. V preklade to doslova znamená „zdieľanie času“. Nejde však len o čas, ktorý vlastník timeshare získa, ale aj o zdieľanie vlastníctva (dovolenkovej nehnuteľnosti). Aby sme správne porozumeli tomu, prečo je výhodné takéto zdieľanie, je potrebné si zodpovedať jednu otázku. „Kto môže dnes dovolenkovať a neplatiť pri tom cenu za ubytovanie?" Odpoveď je jednoduchá: Iba vlastník!



Timeshare

je teda určitý typ dovolenkovej nehnuteľnosti s modelom zdieľaného vlastníctva. Pri typickom timeshare sú zdieľané náklady na nehnuteľnosť s ostatnými kupujúcimi a na oplátku každý dostane garantované množstvo času

v nehnuteľnosti každý rok. Dovolenky sú fixované na danú nehnuteľnosť a čas (konkrétny týždeň v roku), za ubytovanie sa už neplatí, ale platia sa ročné poplatky.


7Across vylepšuje tento model a približuje sa s ním k ďalším stovkám tisícok majiteľov dovolenkových destinácií, aby aj oni mohli maximalizovať hodnotu ich nehnuteľnosti.

Je pripravené inovovať a vyvíjať túto svoju tzv.timeshare platformu, ktorá je zameraná viac na zákazníka a ponúka viac výhod, zliav a možností cestovania pre ďalšiu generáciu so zameraním na jednoduchosť, transparentnosť a hodnotu.





Spoluprácou Tradičného družstva so 7Across získavajú členovia, ktorí vlastnia dovolenkový program PV automaticky celý rad výhod, ktoré sú zamerané na jednoduché a bezproblémové plánovanie dovolenky. Medzi výhody patrí možnosť vymeniť si svoj voľný týždeň PV za pobyt v jednom z viac ako 2 700 rezortov po celom svete s jedným z najnižších poplatkov v tomto odvetví a možnosť rezervovať si pobyty v týchto rezortoch aj na poslednú chvíľu. Členovia, ktorí sa rozhodli si PV zakúpiť na splátky, majú možnosť využiť tisíce ďalších bonusových týždňov za prívetivé ceny. Členovia družstva tak získajú prístup k viac ako 600 000 hotelom po celom svete.


Ako vníma 7Across jeho generálna riaditeľka Amy Lipka?

„Majitelia timeshare vedia, že dovolenkové vlastníctvo je jedným z najlepších spôsobov, ako preskúmať rôzne kúty nášho sveta a 7Across ešte viac rozširuje tieto výhody timeshare.“ hovorí Amy Lipka. „Naša nová značka lepšie odráža naše poslanie zamerať sa na plánovanie dovoleniek s ľahkosťou, spájať vlastníkov dovolenkových destinácií s ich ďalším dobrodružstvom a to všetko s priamym prístupom a nízkymi poplatkami”. Ďalej Amy Lipka dodáva: „7Across predstavuje objavovanie všetkých kútov sveta so slobodným duchom, ktorý je radostný a dobrodružný ako naši zákazníci z celého sveta a my sa už nevieme dočkať, kedy pomôžeme našim členom vidieť svet jednoducho a bez zbytočných ročných poplatkov.“


7Across je priekopníkom modelu priamej výmeny dovoleniek so spotrebiteľmi a súčasťou rodiny cestovných značiek Panorama vo Wyndham Destinations (NYSE:WYND). Od svojho založenia ako DAE je najväčším globálnym operátorom v tejto oblasti na celom svete s pobočkami v Severnej Amerike, Spojenom kráľovstve, Európe, Ázii a Tichomorí, Južnej Afrike a na Strednom východe.


Aj vďaka tejto spolupráci je náš dovolenkový program PV hodnotným aktívom v rodine družstevníka, ktorý sa oplatí vlastniť.


bottom of page