top of page

Chcete dovolenkovať celý život za svoju reklamu?



Spolupráca v našom družstve má veľa podôb. Obnovuje sa každým novým členom, pretože každý člen sa podieľa na budovaní družstva. Aj medzi našimi členmi máme podnikateľov, ktorí majú vlastné produkty a služby a zapojili sa do spolupráce s našim družstvom, aby sme spoločne vytvárali hodnoty. Hodnoty, ktoré nám všetkým pomôžu vybudovať si pasívny príjem. Preto sme sa aj v našom družstve rozhodli, že ponúkneme našim členom, podnikateľom, aby sa zviditeľnili v družstve prostredníctvom reklamy.

Čím viac ľudí o Vás vie, tým viac možností a príležitostí sa Vám naskytne. Naše noviny čítajú nie len členovia družstva, ale aj ich rodinní príslušníci, priatelia. Družstevné noviny podporujú postoj družstevníkov k lojalite, k vzájomnej pomoci, k vlastníctvu a družstevným hodnotám. Prichádzajú každý mesiac do schránok našim konzultantom, zamestnancom a riadiacim pracovníkom, ale predovšetkým k našim lojálnym členom, ktorých môže reklama v novinách najviac osloviť.


Ponúkame preto našim členom možnosť inzerovať svoju reklamu v družstevných novinách po dobu 12 mesiacov v hodnote 6 000 eur bez DPH. O viac informácií o reklame si môžete požiadať na info@td-coop.eu Za túto reklamu si každý inzerent môže zakúpiť ako bonus náš dovolenkový program PV len za 990 eur. Dovolenkový program PV umožňuje našim členom dovolenkovať doživotne bez nákladu za ubytovanie po celom svete vo vyše 2700 destináciách a to len za zámenný poplatok.


Ak teda máte čo ponúknuť našim členom a radi dovolenkujete, neváhajte sa u nás informovať o možnosti Vašej reklamy.


Všetky naše Družstevné noviny si prečítajte tu: https://www.td-coop.eu/noviny


bottom of page