top of page

Dovolenka na Malte v luxusnom hoteli Interkontinental



Prinášame Vám referenciu z nezabudnuteľnej dovolenky cez družstevný program PV, ktorú nám ochotne sprostredkoval predseda nášho družstva, pán Martin Cigánek.


"Cena našej dovolenky bola skutočným prekvapením. Pri porovnaní s cenou na bookingu môžeme pokojne hovoriť o úspore viac ako 6000 eur! Objednali sme si 2 týždne pobytu so 7Across (tzv. rental week) za celkovú sumu 1900 eur, pričom cena na bookingu za rovnaký pobyt dosahovala neuveriteľných 8.400 eur. Celkovo sme ušetrili takmer celú hodnotu dovolenkového programu PV. Som rád, že máme takéto PV, pretože každá ďalšia dovolenka bude našim ziskom. Dokonca aj letenky sme kúpili výhodne a taktiež sme si mohli nechať auto pri hoteli (kde sme deň pred odletom prespali) v dedine neďaleko letiska vo Viedni. Výrazne nám to znížilo dodatočné náklady.


Cesta aj pobyt samotný prebehli absolútne hladko. Hotel Interkontinental bol oáza pohody a komfortu. Bol pekný, asi 150 m od pláže, my sme mali apartmán na 8 poschodí a o dve poschodia vyššie bol hotelový bazén s reštauráciou. Napriek tomu, že hotel sa nachádzal blízko rušnej ulice, v apartmáne panoval pokoj a ticho. Hotelové služby a personál boli na veľmi dobrej úrovni. Aj keď apartmán nebol najmoderejší, bol veľký okolo 50 m2 a vybavenie kuchyne postačovalo. Jednou z výhod, ktorú sme ocenili, boli zľavy a výhody, ktoré poskytoval hotel pre hostí zo 7Across. Služby hotela boli na vysokom štandarde, vrátane bohatej ponuky raňajok so zľavou 20 % pre hostí zo 7Across. Okrem oddychu na pláži sme si mohli bezplatne využiť špičkové hotelové fitness, čo bolo pre nás veľkým prínosom a mohli sme aj aktívne oddychovať.


Dovolenka sa niesla v duchu objavovania. Autobusom sme sa vybrali do hlavného mesta Malty, Vallety, ktorá svojou krásou a atmosférou pripomínala talianske mestá. Toto krásne mesto nás úplne očarilo a potešilo nás, že sme mohli zažiť takýto kultúrny zážitok. Dovolenka bola krásna a určite jedna z najlepších aké sme s rodinou zažili a ak bude príležitosť, radi sa sem vrátime. Odporúčam každému členovi využiť aj možnosť "rental week od 7Across" s tipom na túto destináciu."




bottom of page