top of page

Dovolenka snov v exotike za cenu priemernej dovolenky



Nikdy sme ešte neboli v januári na letnej dovolenke a musím uznať, že to bolo fantastické v zime sa dostať na pláž a “nabíjať sa energiou zo slnka”.


Dovolenka v exotike je pre mnohých nedosiahnuteľný sen… u mňa to bolo tiež tak. No vďaka nášmu dovolenkovému programu PV som si mohol tento sen splniť. Od leta sme s manželkou tvrdo pracovali pre Tradičné družstvo, keďže okrem iných povinností sme dávali extrémne úsilie na dokončenie rekonštrukcie Hotela Raj. Keď sa to konečne podarilo, tak sme boli vyčerpaní a želali sme si nejakú dovolenku, aby sme načerpali nových síl. Chceli sme ísť niekam do tepla, avšak v zime sa dá ísť len na dovolenky, ktoré sú “z inej cenovej kategórie”, ale to neplatí pre naše PV.

Naša zamestnankyňa Barborka nám pomohla vyhľadať týždenný pobyt v exotike za cenu 186€ a k tomu sme si zakúpili stravu “allinclusive”.  V podstate sme najskôr vyhľadali lacnejšie letenky, a tak sme si k nim vyberali z ponuky 7ACROSS, kde nás oslovila Dominikánska republika.


Nikdy sme ešte neboli v januári na letnej dovolenke a musím uznať, že to bolo fantastické v zime sa dostať na pláž a “nabíjať sa energiou zo slnka”, a to navyše v tak úžasnom prostredí medzi palmami s bielym pieskom. V Dominikánskej republike si turistov veľmi vážia a zažili sme skvelý servis. Navštívili sme krásny Ostrov Saome a boli sme nadšení zo stravy a latinskoamerickej kultúry.


Ak by sme nemali náš PV, tak asi ťažko by sme si mohli zaplatiť takúto dovolenku. Bežná cena za takýto týždenný pobyt sa pohybuje v cenách okolo 7.000€, ale cez PV aj so stravou (allinclusive) to náš člen vie získať za tretinu z pultovej ceny. Teší ma, že náš projekt je skutočne hodnotný, ale tiež ma teší, že vďaka nášmu projektu si vie každý z nás dopriať momenty so svojimi blízkymi, ktoré sa ťažko dajú vyčísliť v peniazoch.

Náš PV je viac ako iba dovolenkový program. Neváhajte a užite si Vaše dovolenky z možností, ktoré nám ponúka náš PV.


Martin Cigánek, predseda Tradičného družstva


Prezentáciu o dovolenkovom programe PV si môžete pozrieť TU.




bottom of page