top of page

Stretnutia konzultantov začínajú



Ešte v decembri sa naši konzultanti zo Slovenska, Poľska a Českej republiky stretli spoločne s členmi predstavenstva Tradičného družstva na zasadnutí predstavenstva TD vo Zvolene. Bilancovali sme rok 2022, naše dosiahnuté ciele, výsledky kampane, pokračovanie rekonštrukcie v Hoteli Raj, ale aj vplyv súčasnej inflácie na naše projekty.

Nemenej dôležitou témou bol aj stav našich pohľadávok v NFD.


Začal sa nový rok a v januári už opäť začíname naše novoročné porady s konzultantmi a predstavujeme si naše ciele a plány na rok 2023. Čaká nás skvelý rok s prácou na projekte Carbon Cleaner, s ktorým už máme pozitívne skúsenosti. Od našej spoluvlastnenej platobnej inštitúcie UPDN ONE očakávame produkt na cryptoterminál (platby v e-shopoch na cryptovaluty) a naša Tržnica družstva je už v týchto dňoch spustená a kontaktuje prvých predajcov. Pre podporu nových členstiev sme si pripravili marketingovú novinku “Pas k finančnej slobode”, ktorú predstavíme už vo februári a tiež aj na našom Vstupnom seminári, ktorý sa bude konať 11.–12. 3. 2023 vo Zvolene.


Novoročné porady konzultantov prebiehajú počas januára a februára, osobne s predsedom družstva p.Martinom Cigánekom sa môžu členovia stretnúť v ďalších slovenských mestách, ale aj v Českej republike a Poľsku. Práve vďaka konzultantom sú o dôležitých témach v družstve naši členovia vždy informovaní, za čo im patrí veľké poďakovanie.




bottom of page