top of page

Keď sa nás leto opýta, čo sme robili na jar…


Milí členovia, rok 2021 bude pre nás v znamení nových dovolenkových destinácií. Ani sa nenazdáme a leto tu bude čo nevidieť. Je viac než isté, že ak chceme byť vo svojej práci produktívni, musíme myslieť aj na oddych a relax. Ak už máme ísť niekde na dovolenku, tak nech je to do destinácií, ktoré ponúka naše družstvo. Aj o tom je lojalita, spolupratričnosť a vzájomná spolupráca. Pre našich členov tento rok pripravujeme nové možnosti, ako si v lete oddýchnuť.



Jednou z možností je stráviť dovolenku v družstevných nehnuteľnostiach ku ktorým patrí už aj Hotel Raj, v ktorom TD získalo majetkový podiel. Hotel Raj sa nachádza v nádhernom prostredí národného parku Slovenský raj. Pobyty tu budú môcť tráviť členovia družstva celoročne. V širokom okolí je množstvo krásnych miest, ktoré sa oplatí navštíviť počas celého roku, takže o tipy na túry nebude núdza. Hotel Raj je členom k dispozícii už teraz, avšak v najbližších rokoch plánujeme investície do rekonštrukcie, aby pobyt v tejto dovolenkovej destinácii spĺňal kritéria na hotel so štyrmi hviezdičkami.

Ďalšia z možností, pre dobrodružnejšie typy, bude stráviť pobyt “na kolesách”. Konkrétna destinácia bude závisieť už od fantázie cestujúcich, alebo od ich šoférskych schopností. Ak máte svoju vysnívanú destináciu a Vaša rodina je naklonená na tento tip dovolenkovania, neváhajte nám to oznámiť už v marci. Pre tieto účely plánujeme tento rok zakúpiť obytný príves, alebo karaván, ich počet bude závisieť od záujmu členov.



Členovia družstva, ktorí majú svoj dovolenkový program už celý splatený, sa budú môcť rozhodnúť, či chcú stráviť toto leto pobyt pri mori v Chorvátsku. Apartmány ktoré budú mať členovia k dispozícii sú situované len pár metrov od mora a nachádzajú sa 1 km od centra dedinky Povljana na ostrove Pag. V ich blízkosti sa nachádzajú obchody, tenisové kurty a ďalšie pieskové pláže. Apartmány s výhľadom na more majú vlastný kuchynský kút s potrebným vybavením, k dispozícii je TV, satelit, wifi. Na ostrove je k dispozícii 12 reštaurácií a veľa bufetov pri pláži.



Už o pár dní, v marci, si teda budú môcť vlastníci dovolenkového programu PV vybrať, kde by radi využili svoj týždeň PV za rok 2021. Podľa záujmu členov zabezpečíme nevyhnutný počet apartmánov alebo zakúpime nevyhnutný počet obytných prívesov. Nerozhodnutým členom umožníme presunúť si svoj týždeň PV na budúci rok.

Dovolenkový program PV predstavuje pre nás členov družstva investičný kapitál na podporu rozvoja Zelených energií a platobných služieb. Tieto dva kľúčové projekty sú zdrojom stabilného príjmu pre všetkých členov. Poďme preto milí členovia využiť náš dovolenkový program tak, aby sme šírili jeho výhody pre členov, ktorí ho ešte nemajú a tiež pre nových záujemcov o členstvo v družstve.

bottom of page