top of page

Káva s logom družstva. Zážitok, ktorý oživuje tradíciu a spoločenstvo



„Vyrobená na znak úcty k vzájomnej pomoci ľudí, na znak úcty k tradičným hodnotám a družstevníctvu.“


Po našom nedávnom prieskume kávových preferencií medzi členmi nášho družstva sme

sa rozhodli pokročiť ešte ďalej. S potešením oznamujeme, že už čoskoro budeme spúšťať predaj kávy, ktorú sme s láskou pripravili pre našich verných členov v družstevnej tržnici.


Naša káva nie je len bežný nápoj; je to symbol spoločenstva a tradície, vyrobený so zvláštnym dôrazom na hodnoty družstevníctva. Aj preto túto kávu bude našim členom predávať sociálny podnik, ktorý je zároveň aj členom nášho družstva.


S naším novým sortimentom kávy vám prinesieme rozmanité chute a vône, aby sme uspokojili vaše individuálne preferencie. Bez ohľadu na to, či dávate prednosť silnej chuti alebo jemným ovocným tónom, naša káva vám ponúkne niečo, čo oceníte.


Veľmi nás teší, že môžeme prispieť k vytvoreniu silnejších väzieb v našej družstevnej komunite. Sme presvedčení, že aj naša káva bude ďalším zo spôsobov, ako sa naše družstvo priblíži k vytvoreniu lepšieho sveta prostredníctvom vzájomnej pomoci a solidarity.


„Vyrobená na znak úcty k vzájomnej pomoci ľudí, na znak úcty k tradičným hodnotám a družstevníctvu.“ Týmito slovami nasledujeme našu víziu a našu vášeň pre družstevníctvo. Chceme vám priniesť nielen výnimočný nápoj, ale aj zážitok, ktorý podporuje naše spoločenstvo.


Spolu sme silnejší, a naša káva je len ďalším krokom na tejto ceste. Ďakujeme, že ste s nami a tešíme sa na to, čo nám prinesie budúcnosť.



bottom of page