top of page

Medzinárodný vianočný seminár v Hoteli Raj



Stretnutie prinieslo členom nielen nové informácie, ale predovšetkým posilnilo pocit jednoty a vzájomnej podpory v rámci družstevnej komunity.


Dňa 9. decembra 2023 sa členovia družstva zišli na Medzinárodnom vianočnom seminári v Hoteli Raj. Zakončili ním tak sériu brigád a nezištnej pomoci pri záverečnom upratovaní hotela po rekonštrukcii interiéru. Prežívali spoločné nadšenie nad tým, že sa im to nakoniec podarilo, a mnohí zo zúčastnených sa dokonca podieľali na posledných vianočných úpravách, aby vytvorili príjemné prostredie pre túto mimoriadnu udalosť. Seminár bol plný nových informácií, ktoré členom otvorili nové perspektívy a inšpirovali k ďalšiemu rozvoju. Dnes už členovia vedia, že sú na správnej ceste a družstvo im dáva istotu, že je tu pre nich, aby im pomohlo.


Jednou z významných tém bola prednáška predsedu družstva Martina Cigáneka o stratégii: "Skrátenie čakania na refundáciu". Táto téma získava na aktuálnosti, najmä v súvislosti so služobne staršími členmi, ktorí sú už v dôchodkovom veku. Podpredsedníčka Zuzana Lukáčová predstavila motivačnú výzvu "Rok života s rentou TD", ktorá bude členov celý rok 2024 motivovať k uskutočneniu ich plánov. Riaditeľ organizačnej zložky v Poľsku ArturBojsza členov pútavo zaviedol na "Cestu do raja", kde sa spoločne zamýšľali nad zmyslom a cieľom kolektívnej cesty. Správca tržnice Marián Bujdoš predstavil novinky v "E-shope Tržnica družstva", čím otvoril nové príležitosti pre hlbšie prepojenie členstva s družstvom. Záverečný ceremoniál seminára bol ladený vianočnou atmosférou, pričom operná speváčka Monika Cigánková členov sprevádzala počas slávnostnej večere svojím krásnym hlasom spoločne s klavírnym doprovodom Márie Budzákovej.


Celkové stretnutie prinieslo členom nielen nové informácie, ale predovšetkým posilnilo pocit jednoty a vzájomnej podpory v rámci družstevnej komunity. Tento Medzinárodný vianočný seminár sa stal dôležitým míľnikom v živote nášho družstva, pretože členovia dokázali svojou vzájomnou pomocou dokončiť rekonštrukciu Hotela Raj a ponúknuť ho tak sami sebe do užívania.





bottom of page