top of page

Oslávili sme 3. výročie založenia TD



Milí členovia družstva,


18. 2. sme oslávili 3. výročie založenia nášho družstva a radi by sme sa Vám touto cestou poďakovali za Vašu lojalitu. Bez podpory a oddanosti väčšiny členov by sme nedosiahli to, čím sme dnes. Napriek turbulentnému začiatku, covidovým opatreniam, konfliktu na Ukrajine a vysokej inflácii sme hrdí na to, čo sa nám spoločne podarilo dosiahnuť, a ako sa naše družstvo vyvíja.


V posledných troch rokoch sme spoločne vytvorili pevné základy pre rast nášho družstva. Úspešne sa nám rozvíja dovolenkový program PV, dôkazom je takmer 440 nových zmlúv. Aj TD-Pay, ktorý nám prináša príjmy na investovanie, prichádza vždy s novými vylepšeniami, aby bol rýchly a spoľahlivý... Spoluvlastníme podiel v platobnej inštitúcii UPDN ONE. Podarilo sa nám získať spoluvlastníctvo v Hoteli Raj. Doteraz preinvestovaná suma približne 400 000 eur je pre nás záväzkom, aby sme čím skôr dokončili rekonštrukciu interiéru. Rekonštrukciou získame viac ponúk pre naše ďalšie aktívum - predaj lastminute pobytov cez lastminute4you.eu. Aj preto beží v súčasnosti v družstve kampaň, aby sme to čo najskôr dokončili a nedovolili inflácii zvyšovať náklady. Podarilo sa nám dokončiť náš e-shop Tržnicu TD a už čoskoro si v ňom budete môcť nakúpiť naše Pasy na cestu k fin.istote (ide o prezentáciu nášho projektu pre potencionálnych záujemcov, vo veľmi netradičnej a pútavej forme). Do nášho portfólia sa nám podarilo získať Carbon Cleaner, ktorý otvára ďalšie možnosti príjmov na vytvorenie referenčných staníc pre elektromobily. Vďaka ním sa aj naše družstvo bude môcť neskôr uchádzať o eurofondy aj v oblasti rozvoja infraštruktúry nabíjacích staníc.


V neposlednom rade k našim aktívam radíme aj pohľadávky NFD, ktoré sa pohybujú v sume 4.mil eur, a aj keď nepoznáme presný čas ich zlikvidnenia, skôr či neskôr ich určite získame a stanú sa akcelerátorom našich podnikateľských zámerov.


Sme presvedčení, že vízia a poslanie vybudovať pre členov družstva pasívne príjmy sú správne, a že naše spoločné úsilie nám pomáha ich postupne dosahovať. Veríme, že naša spolupráca bude aj naďalej prehlbovať naše vzťahy a pomáhať nám dosahovať naše ciele. Budeme sa aj naďalej snažiť poskytovať Vám čo najlepšie služby a vytvárať príležitosti na rast a rozvoj našich aktív.


Všetkým členom Tradičného družstva by sme radi poďakovali za ich dôveru a oddanosť. Sme vďační za Vašu podporu a za to, že ste s nami na našej spoločnej ceste. Veríme, že spoločné úsilie bude aj naďalej prinášať úspech a naplnenie našej vízie.



bottom of page