top of page

Program Vacation: S družstvem na Kanárech




„Za pouhých 350 eur pro čtyři osoby bychom podobný hotel asi nesehnaly.“


Jsem rád, že jsem členem Tradičního družstva a že můžu využívat Program Vacation, obzvlášť proto, že velmi rád cestuji. Tento rok jsem využil bonus za pravidelné splácení

a vybrali jsme si Kanárské ostrovy, a to ostrov Tenerife. Byli jsme v termínu 27.5.-3.6.

2022 v hotelu Hollywood Mirage, který byl v městečku Los Cristianos.


Letěli jsme z Vídně na letiště Tenerife jih a hotel byl do dvaceti minut autem od letiště. Protože rád poznávám danou destinaci, tak jsme si půjčili auto na letišti a projeli jsme skoro celý ostrov. Na Tenerife se opravdu člověk nenudí, protože kromě krásného moře a hor je tam také spoustu atrakcí. Byli jsme v nádherném zoo Loro parque, které bylo úžasné, byli tam čtyři vystoupení delfínů, lachtanů, kosatek a papoušků. Byl to opravdu zážitek, na který asi nezapomeneme. Byli jsme také v aquaparku Siam park, kde byl nespočet tobogánů a celý park byl v asijském stylu, byl to výlet na celý den a i tak jsme nestihli všechny tobogány. Krásný výlet byl také do vesničky Masca, která je vysoko v horách a jsou z ní nádherné výhledy na oceán. Cesta úzkými serpentinami s nádhernými pohledy byla dechberoucí a plná adrenalinu abychom se nesetkali s protijedoucím vozem :)


Krásný výlet byl také výlet lodí z přístavu Los Gigantes na delfíny. Viděli jsme delfíny, koupali jsme se v krásné zátoce a obdivovali krásu masivních skalních útesů podél moře.

Ostrov Tenerife na nás udělal dobrý dojem i s ubytováním jsme byli velmi spokojeni.

Za pouhých 350 eur pro čtyři osoby bychom podobný hotel asi nesehnaly. Každý večer byly v restauraci animační programy, tanečnice, kouzelník atd., takže se člověk večer opravdu nenudil a užíval si zábavy.


Jsem rád, že díky Programu Vacation mohu s rodinou poznávat krásy naší planety a ještě si do budoucna přilepšit k důchodu z refundace. Těm kteří program ještě nemají, tak vřele doporučuji koupit, určitě neuděláte chybu. Protože nejvzácnější čas, který zde na zemi můžeme strávit je čas s našimi blízkými, s rodinou a když ho ještě můžeme strávit na krásných místech.


Děkuji Tradičnímu družstvu za možnost cestování za pár korun v dnešní době, kdy vše velmi zdražuje.


Ladislav Šulgan, člen družstva



bottom of page