top of page

Stretnutie členov v Hoteli Raj



Koncom februára privítal Hotel Raj viac ako päťdesiat členov družstva a ich rodinných príslušníkov zo Slovenska, Českej republiky, Poľska na intenzívnom a inšpiratívnom workshope.


Workshop ponúkol účastníkom možnosť zoznámiť sa s najnovšími trendmi a stratégiami pri budovaní nášho družstva. Predseda družstva pán Martin Cigánek nám predstavil, ako môžeme skrátiť čas budovania refundácie, a ako čo najefektívnejšie vysvetliť našu myšlienku spoločného budovania pasívneho príjmu. Pán Peter Bartoň nás oboznámil s novou príležitosťou, ako môžeme využiť poistenie a financie v náš prospech v spolupráci s naším partnerom Insia. Pani Zuzana Lukáčová vysvetlila konzultantom, ako čo najlepšie vykonávať servis pre členov tak, aby získali čo najviac zo svojho členstva. Pán Daniel Hruda nás vo svojej téme previedol silou značky a silou pozornosti, o ktorú musíme na konkurenčnom trhu bojovať aj my, členovia družstva. Na záver nás správca Tržnice TD pán Marián Bujdoš oboznámil s najnovšími aktualitami v Tržnici a jej výhodami pre členov.


Byť členom družstva má množstvo výhod, o čom sme sa mohli na workshope sami presvedčiť.


Okrem bohatej ponuky tém sme sa mali možnosť stretnúť a budovať nové vzťahy s rovnako motivovanými členmi v pohodovom prostredí Hotela Raj. Dovoľte nám vyjadriť našu hlbokú vďačnosť všetkým, ktorí sa zúčastnili na tomto nezabudnuteľnom podujatí a prispeli k jeho hladkému priebehu.


Ak ste tento workshop nestihli, nezúfajte! Sledujte naše webové stránky a sociálne médiá, už čoskoro Vám prinesieme záznam z tohto podujatia.





bottom of page