top of page

Tradičné družstvo pomáha znižovať emisie



Znížiť uhlíkovú stopu Vášho automobilu už dokážeme aj v našom družstve. Spúšťame projekt dekarbonizácie motorov. Zníženie emisií motora nikdy nebolo jednoduchšie. Zašpinený motor v dôsledku karbónových usadenín na kľúčových súčiastkach a dieloch má najčastejšie vplyv na nadmerné emisie, zníženie výkonnosti, zvýšenie spotreby paliva alebo poškodenie drahých častí. Carbon Cleaner so svojou technológiou rieši tieto problémy takmer okamžite, bez nutnosti rozoberať motor. A práve tieto výhody predurčujú podnikanie s touto službou

k úspechu.


Aké sú jeho všetky výhody?

  1. Odstráni povlak zo všetkých typov motorov

  2. Obnovuje výkon motora a spotrebu paliva späť do pôvodnej hodnoty

  3. Zabraňuje opotrebovaniu a predchádza zanášaniu drahých súčiastok (FAP, vstrekovacie trysky, ventily…)

  4. Zvyšuje akceleráciu motora a znižuje hlučnosť motora

  5. Znižuje emisie výfukových plynov

  6. Uľahčuje prechod technickým kontrolami na úrovni znečistenia

  7. Predlžuje životnosť motora


Produkt Carbon Cleaner nie je určený len pre majiteľov áut, ale aj pre obchodníkov, podnikateľov. S Carbon Cleanerom je spojený aj obchodný model (franšíza), ktorý ponúka službu čistenia touto technológiou. Ide o licenčnú zmluvu, pričom v cene licencie je technológia, doživotný bezplatný servis, zaškolenie, exkluzívne práva na región.

V súčasnosti má tento projekt už 15 franšízových partnerov a naše plány sú také, aby sme ich rozšírili o ďalších 5-10 lokalít. Miesta, kde si svoj motor môžete vyčistiť sú aktuálne zobrazené na stránke www.carboncleaner.eu/kontakty Ak Vás tento náš projekt oslovil, neváhajte nás kontaktovať.



bottom of page