top of page

Tradičné družstvo sa otvára pre ďalších členov. Vie ich prijať až 1500



Tradičné družstvo je so svojím overeným know-how na získavanie investičného kapitálu, oceneným znalcom na sumu 1,15 mil. eur, schopné zabezpečiť pasívne príjmy až pre 3000 členov družstva. Vzniká tak priestor pre zhruba 1500 nových členov, ktorí sa už dnes môžu zaregistrovať do družstva a spoločne s ďalšími členmi spolupracovať a vytvárať si tak vlastný pasívny príjem.

Čo vstupom do TD noví členovia automaticky získavajú? Už prvým dňom v družstve sa aj oni stávajú spoluvlastníkmi všetkého, čo TD vlastní a nie je toho málo. V súčasnosti Tradičné družstvo vlastní okrem svojho know-how aj elektronickú peňaženku TD-Pay. Ďalej vlastní cestovnú kanceláriu a dovolenkový program PV na cestovanie po celom svete, bez nákladu na ubytovanie až v 2700 partnerských dovolenkových destináciách. Spoluvlastní obchodný podiel v českej finančnej inštitúcii, s cieľom získavať podiel na zisku z činnosti platobných služieb. TD je spoluvlastníkom Hotela Raj v Slovenskom raji, ktorý renovuje na úroveň vysokého štandardu. Vlastní tiež prostredníctvom svojich členov aj pohľadávky v hodnote niekoľko miliónov eur a začína investovať do siete nabíjacích staníc pre elektromobily. S týmito aktívami chce TD pre každého svojho člena vybudovať jeho vlastný “družstevný dôchodok.”


Na množstvo otázok, ktoré môžu noví členovia pri vstupe do družstva mať, sa rozhodli jeho súčasní členovia odpovedať práve prostredníctvom videa Otázky a odpovede o Tradičnom družstve, kde odpovedajú na otázky, ktoré väčšinou nových záujemcov zaujímajú, napr. čo to je Tradičné družstvo, čo člen získava, čo sa od neho očakáva, aké sú riziká a či je to reálne.


Členovia TD pochádzajú predovšetkým zo Slovenska, Poľska a Českej republiky, ale TD má aj členov v Anglicku, Nemecku, Rakúsku, či Írsku. Noví členovia, môžu prísť teda odkiaľkoľvek. TD je síce v súčasnosti otvorené pre všetkých, ale nie všetci sa do družstva hodia. Byť členom družstva si vyžaduje predovšetkým trpezlivosť a lojalitu. Ak sú Vám tieto vlastnosti blízke, máte šancu byť tým správnym členom.


bottom of page