top of page

Transformujte svoju firmu s našou unikátnou inzerciou a dovolenkovým programom!



Objavte cestu k zvýšenej produktivite a lojalite svojich zamestnancov a obchodných partnerov


Vážení čitatelia,

Predstavte si skutočnosť, kde vaša firma nielen prosperuje, ale je aj zdrojom inšpirácie pre vašich zamestnancov a obchodných partnerov. Kde motivácia a produktivita rastú ruka v ruke s lojalitou a vzájomnou pomocou. Táto predstava sa môže stať vašou realitou a my vám ukážeme ako.


Zamyslite sa nad aktuálnym stavom vašej firmy. Možno sa snažíte udržať krok s konkurenciou, zvyšovať ziskovosť a zároveň udržiavať spokojnosť vašich zamestnancov. Nie je to vždy ľahké, však? Možno ste už vyskúšali rôzne stratégie, ale stále máte pocit, že niečo chýba. Častokrát podceňovaným, ale kľúčovým aspektom úspechu je vnútorná motivácia a vernosť zamestnancov a partnerov. Výskumy ukazujú, že udržať si osvedčeného zamestnanca alebo partnera je omnoho výhodnejšie než neustále hľadanie nových. Jednou z najefektívnejších metód, ako to dosiahnuť, je ponúknuť im niečo viac.


Možno si teraz myslíte, že to znie príliš dobre, aby to bola pravda. Ako je možné nielen zvýšiť produktivitu a obraty, ale zároveň upevniť vzťahy v rámci firmy a so svojimi obchodnými partnermi? Tajomstvom je ponúknuť im niečo, čo skutočne ocenia a čo im prinesie hmatateľnú hodnotu. A presne toto vám ponúkame.


Predstavte si, že by vaši zamestnanci a obchodní partneri mali prístup k výhodnému dovolenkovému programu, vďaka ktorému by mohli so svojimi rodinami stráviť nezabudnuteľné chvíle na luxusných dovolenkách po celom svete. Myslíte si, že by to zvýšilo ich spokojnosť, lojalitu a motiváciu? Odpoveď je jasná. V našom družstve poskytujeme našim členom, ktorí sú podnikateľmi, jedinečnú príležitosť zviditeľniť sa a zároveň im ponúkame prístup k tomuto exkluzívnemu dovolenkovému programu za veľmi výhodnú cenu. To všetko prostredníctvom inzercie v našich novinách, ktoré čítajú nielen členovia družstva, ale aj ich rodinní príslušníci a priatelia. Teraz si možno hovoríte, že toto znie ako niečo, čo by vaša firma potrebovala. A máte pravdu. Toto je príležitosť, ktorú si nemôžete dovoliť nechať ujsť.


Ako to celé funguje? Ponúkame vám možnosť inzerovať vaše produkty a služby v našich Družstevných novinách počas 12 mesiacov za hodnotu 6 000 eur bez DPH. Táto investícia vám otvára dvere k výhodnému dovolenkovému programu len za 990 eur, ktorý umožňuje vlastníkovi dovoliť si luxusné dovolenky bez nutnosti platiť za ubytovanie vo viac ako 2700 destináciách len za symbolický poplatok 119 eur za pobyt na 7 nocí v apartmánoch pre 2-6 osôb. Predstavte si, akú hodnotu by to pridalo k vašej firme. Nie len z hľadiska zviditeľnenia v našich novinách, ale najmä v podobe posilnenia vzťahov so zamestnancami a partnermi. Takto sa môže vaša firma stať skutočným lídrom v oblasti vnútornej kultúry a lojality. Možno sa obávate, či je to správna investícia pre vašu firmu. Je to pochopiteľné. Každá investícia prináša určité riziká. Ale v tomto prípade hovoríme o investícii, ktorá sa mnohonásobne vráti nielen v podobe zvýšenej produktivity a spokojnosti, ale aj vytvorením silnejšej firemnej kultúry a vernosti. Teraz máte pred sebou rozhodnutie. Môžete pokračovať ako doteraz a dúfať, že sa niečo zmení. Alebo môžete využiť túto jedinečnú príležitosť, ktorá má potenciál kompletne transformovať vašu firmu a vzťahy v nej.


Neváhajte nás kontaktovať na adrese info@td-coop.eu, ak máte záujem alebo potrebujete viac informácií. Našim cieľom je podporovať podnikateľov ako ste vy na ceste k úspechu a spokojnosti. Čím skôr sa rozhodnete, tým skôr môžete začať profitovať z výhod, ktoré ponúka naša inzercia a dovolenkový program.



bottom of page