top of page

Príhovor predsedu družstva p.Martina Cigáneka k 4.výročiu



Vážení členovia Tradičného družstva,

sme relatívne mladá firma, ale máme veľké skúsenosti, ktoré úspešne využívame pri budovaní nášho družstva. Nestáva sa často, aby firma po 4-och rokoch podnikania prekročila hodnotu majetku cez 2 milióny eur, bez bankových úverov! Áno je pravda, že k napredovaniu nám pomáha naše know-how, ale je za tým aj množstvo poctivo odvedenej práce.


Všetci členovia sú spoluvlastníkmi miliónového know-how a zároveň sú spoluvlastníkmi nehnuteľnosti Hotela Raj aj s dobre fungujúcim dovolenkovým programom.


Dokázali sme si vytvoriť vlastný systém financovania investícií do rozvoja a rastu aktív cez projekt SEJF. Zhruba tisícka členov družstva dnes svojou spoluprácou rozvíja spoločné aktíva, a to je silný potenciál v ľudských zdrojoch, ktorý je zárukou trvalého rastu. Vzájomnou pomocou a spoločným úsilím rastieme.


Milí členovia, spoločne máme obrovskú kapitálovú a marketingovú silu, vidíte čo sme spoločnými silami dosiahli za 4 roky, skúste si predstaviť čo dosiahneme o ďalšie štyri roky neskôr, ak si uvedomíte aký potenciál má náš projekt SEJF v prepojení s dovolenkovým programom. Vďaka tomuto tandemu sme za necelý rok vytvorili investície vo výške miliónu eur.


Čo bude o ďalšie 4 roky? Osobne verím, že ak nepoľavíme, tak môžeme očakávať nové niekoľko miliónové aktíva a významný rast refundácie - nášho družstevného dôchodku.


Chcem Vám všetkým poďakovať za podporu a spoluprácu v ťažkých prvých štyroch rokoch nášho znovuzrodenia a naštartovania tohto nesporne hodnotného a šľachetného projektu, ktorý pomôže stovkám členom vytvoriť alternatívu dôchodkového príjmu.


Preto k nášmu 4. jubileu želám družstvu veľa dobrých členov a rýchly rast dovolenkového programu PV či nových aktív, aby sme sa čím skôr mohli tešiť z vysokého družstevného dôchodku.


Martin Cigánek, predseda družstva








bottom of page