top of page

Workshopy v družstve: Cesta k rýchlejšej refundácii



V apríli sa uskutočnili v našom družstve až dva inšpiratívne workshopy s názvom "Ako skrátiť obdobie budovania refundácie". Jeden workshop sa uskutočnil v Poľsku v Rzeszowe a druhý na Slovensku, priamo v našom Hoteli Raj. Tieto podujatia boli nielen príležitosťou na zdieľanie skúseností a poznatkov, ale aj dôležitým krokom smerujúcim k dosiahnutiu našich ambicióznych cieľov. Všetci účastníci mohli hlbšie preskúmať spôsoby, ako efektívnejšie a rýchlejšie dosiahnuť refundáciu a to už za 3-4 roky! 





Náš predseda družstva, pán Martin Cigánek, nás svojimi vedomosťami a skúsenosťami nielen inšpiroval, ale aj viedol touto dôležitou témou. Ak sa vám tentoraz nepodarilo zúčastniť sa workshopov, nezúfajte. Už v júni pripravujeme ďalšie podobné aktivity a podujatia, na ktoré sa môžete tešiť. Stačí sledovať naše noviny a informačné kanály, aby ste nezmeškali žiadnu zaujímavú príležitosť. 


Ďakujeme všetkým účastníkom za ich aktívnu účasť a tešíme sa na ďalšie stretnutia, ktoré nám prinesú ešte viac poznania, zdieľania a rastu. 

bottom of page