top of page

Získajte zľavy na dovolenkové produkty družstva až do výšky 500 eur



Kto by nechcel dovolenkovať bez nákladu na ubytovanie. Takéto niečo si môžu dovoliť len samotní majitelia dovolenkových apartmánov, ktorí si svoju nehnuteľnosť kúpili, udržiavajú ju a je samozrejmé, že sami sebe za ubytovanie pri pobyte nebudú platiť.


Byť vlastníkom dovolenkového apartmánu si však vyžaduje vyššiu investíciu a bežní ľudia si ju nemôžu dovoliť. Otázka teda znie. Dá sa neplatiť za ubytovanie aj keď sami nevlastníte dovolenkový apartmán? Dá, tak ako to poznajú členovia Tradičného družstva, ktorí spoluvlastnia Hotel Raj neďaleko Palcmanskej Maše v Slovenskom raji a tiež aj ďalšie dovolenkové apartmány. Vďaka podielovému spoluvlastníctvu v družstve ani nemusia disponovať vysokou investíciou. Družstvo je už svojou formou predurčené k tomu, že členovia si spoločne budujú svoje statky a podielovo sa delia s výhodami. Nemusíte mať celý apartmán, keď na dovolenku chodíte len na 2-3 týždne v roku. Stačí Vám vlastniť tie 2-3 týždne a vyjde Vás to nie len lacnejšie, ale nemáte ani starosti s danou nehnuteľnosťou. Vďaka družstevnému unikátnemu dovolenkovému programu PV členovia vlastnia “týždne” a neplatia za ubytovanie. Tieto týždne sú dedičné, pretože PV predstavuje podielovú spoluúčasť člena na majetku družstva.


V dnešných časoch sa ceny za týždeň pobytu v dovolenkových apartmánoch (bez stravy) pohybujú od 500 - 800 eur v jednoduchších zariadeniach až po napr. 1000-2000 eur v exluzívnejších zariadeniach. Sú to ceny, za ktoré ich bežne majitelia nehnuteľností prenajímajú napr. aj cez booking a pod., aby si znížili náklady na prevádzku, niečo zarobili na týždňoch, ktoré práve oni nevyužívajú, aby sa im vrátila časť investície.


Členovia družstva vďaka dovolenkovému programu PV môžu využívať až vyše 2700 takýchto dovolenkových destinácií len za výmenný poplatok. Ako je to možné? To už viete. Je to jednoducho preto, že sami vlastnia Hotel Raj, a preto dokážu „vybártrovať" svoje týždne v hoteli za akékoľvek iné spomedzi 2700 ďalších destinácií sveta. Ako členovia získajú týždeň už zrejme tušíte. Získajú ho zakúpením

dovolenkového programu PV, ktorý ich oprávňuje dovolenkovať 1 x do roka v nehnuteľnostiach družstva bez nákladu na ubytovanie.


Členovia družstva sa rozhodli zrekonštruovať Hotel Raj na úroveň 4 hviezdičkového hotela, preto družstvo otvára možnosti získať takýto dovolenkový program PV aj pre ďalších záujemcov. Prichádza preto s lukratívnou ponukou predaja 300 eurového Voucheru, s ktorým záujemcovia získajú zľavy na dovolenkových produktoch družstva. O aké zľavy ide?


Tradičné družstvo prichádza pre tých, ktorí nie sú členmi družstva s ponukou zľavy až 500 eur z celkovej ceny dedičného dovolenkového programu PV, alebo zľavy 80 eur na 6 dňový pobyt v Hoteli Raj.


Ak chce niekto získať tieto zľavy, môže si kúpiť VOUCHER 300 eur, absolvovať prezentáciu kde mu budú vysvetlené všetky výhody dovolenkového programu a keď sa rozhodne si ho kúpiť, uplatní si Voucherom zľavu 500 eur na program. V prípade, že sa rozhodne si ho nekúpiť, môže absolvovať 6 dňový pobyt v Hoteli Raj pre 3 osoby za cenu 99 eur. Pultová cena tohto pobytu je 480 eur a tak záujemca ušetrí na pobyte 80 eur. Voucher si záujemca môže objednať a kúpiť buď priamo od člena družstva, alebo od obchodného partnera družstva, ktorý mu Voucher ponúkne.


bottom of page