top of page

Čistejší svet s technológiou Carbon Cleaner



Vďaka technológii Carbon Cleaner už aj v našom družstve môžeme aktívne prispievať k čistejšiemu svetu. Ak má člen družstva automobil, môže si nechať vyčistiť jeho motor v už dostupných prevádzkach a pomôcť tak trochu našej prírode. Karbónové usadeniny v motore sú totiž častou príčinou emisií, zníženej výkonnosti a zvýšenej spotreby paliva. Tieto problémy však môžu byť riešené jednoducho a rýchlo, bez nutnosti rozoberania motora. Carbon Cleaner dokáže odstrániť povlak z akéhokoľvek typu motora a obnoviť jeho výkon a spotrebu paliva späť na pôvodnú hodnotu. Okrem toho zabraňuje opotrebeniu a predchádza zanášaniu drahých súčiastok, ako sú napríklad FAP, vstrekovacie trysky a ventily. Zvyšuje akceleráciu motora, znižuje hlučnosť a výrazne znižuje emisie výfukových plynov.


Ak ste podnikateľ a zaujíma Vás táto technológia, neváhajte sa obrátiť na naše družstvo a získať franšízu, ktorá Vám umožní ponúkať tieto služby čistenia motorov. Reportáž o tejto technológii si môžete pozrieť aj vo videu CARBON CLEANER


V súčasnosti má tento projekt už 15 franšízových partnerov a naše plány sú také, aby sme ich rozšírili o ďalších 5-10 lokalít. Miesta, kde si svoj motor môžete vyčistiť sú aktuálne zobrazené na stránke www.carboncleaner.eu/kontakty Ak Vás tento náš projekt oslovil, neváhajte nás kontaktovať.







bottom of page