top of page

Členovia družstva aktívne prispievajú pri rekonštrukcii Hotela Raj




V Slovenskom raji, v blízkosti Palcmanskej Maši, sa nachádza malebný Hotel Raj. Tento hotel je unikátny tým, že je v spoluvlastníctve členov Tradičného družstva. Celý tento rok v ňom prebiehala dôkladná rekonštrukcia interiéru, rozširovali sa ubytovacie kapacity, ale aj prístavba na reštauráciu a kuchyňu.

Ako súčasť záverečných aktivít v tomto roku sme zorganizovali sériu brigád, pri ktorých aktívne participujú samotní členovia družstva. Ich angažovanosť spočíva v rozmanitých úlohách, ktoré sú nielen podstatné pre fungovanie hotela, ale aj pre jeho útulné a pohostinné prostredie. Práce ako umývanie okien, montáž nábytku, kompletná príprava izieb a ďalšie pomocné úlohy, patria medzi činnosti, ktoré naši členovia zvládli so zanietením a odhodlaním.

V priebehu novembra sme usporiadali tri takéto brigády, kde členovia venovali množstvo hodín v prospech nášho spoločného cieľa. Ich dobrovoľná práca je hodná obdivu a touto cestou by sme chceli vyjadriť hlbokú vďaku všetkým, ktorí sa do týchto aktivít zapojili. Táto dobrovoľnícka činnosť nielenže posilňuje puto medzi členmi družstva, ale tiež vytvára hodnoty, na ktorých je naše družstvo postavené.

Vďaka úsiliu a oddanosti našich členov bude Hotel Raj pripravený na svoj prvý skutočný pobyt, a to už čoskoro na Vianočnom seminári dňa 9.— 10. 12. 2023, na ktorý sú členovia srdečne vítaní.



bottom of page