top of page

„Pocit jari láka na výlety a túry, tak buďme pripravení“



Jarná atmosféra a krásy prírody v tomto období lákajú užiťsi voľno a jarné prázdniny na výletoch a túrach, alebo len tak relaxovať. 


Ísť v dnešnej dobe na výlet alebo túru bez poistenia, je hazardom s Vašim rodinným rozpočtom pretože náklady, ktoré vzniknú poistnou udalosťou pri uráze alebo náhlom ochorení v zahraničí, sú častokrát vyššie ako príjmy v rodine. Za pár eur si ale viete poistením zadovážiť pokojný spánok a budete mať istotu, že ak náhodou dôjde k poistnej udalosti, nezruinuje to Váš rodinný rozpočet. 


Vedeli ste, že aj Tradičné družstvo Vám vie zabezpečiť to najvýhodnejšie cestovné poistenie prostredníctvom zmluvných finančných špecialistov? Vyriešime Vám všetky vaše požiadavky, ktoré máte v súvislosti s Vašim dovolenkovaním. 


Pre členov, ktorí vlastnia dovolenkový program PV je výhodné si zabezpečiť celoročný balík poistenia, ktorý je oproti jednorázovým poisteniam výhodnejší a nemusíte sa už starať o to, kedy sa na dovolenku vyberiete a či sa stihnete poistiť. Ak máte rodinu, je výhodné uzatvoriť cestovné poistenie pre celú rodinu. Vaše deti tak nemusia riešiť poistenie počas rôznych školských výletov, ktoré ani zďaleka nekryjú to, čo kryje cestovné poistenie. Letné tábory, lyžiarske výcviky, pobyty v horách… toto už nikdy nebudete musieť riešiť, pretože rodinné cestovné poistenie vyrieši všetky vaše požiadavky. 


Kontaktujte nás na našom e-maily p.zagora@td-coop.eu keď máte záujem o cestovné poistenie. Zadajte Vaše základné údaje pre koho chcete poistenie (meno, priezvisko, r.č., OP) a dátum, od kedy si želáte poistenie, prípadne ak máte špecifické požiadavky, tak aj tie. Radi Vám pripravíme ponuku šitú na mieru, poradíme. Cestovné poistenie následne uzatvoríme online, čo Vám šetrí čas.






bottom of page