top of page

Vzorová vzájomná spolupráca medzi firmami



Vraví sa, že súťaživosť rozdeľuje a spolupráca zbližuje, preto sa aj my v Tradičnom družstve sústreďujeme

na spájanie a hľadanie toho spoločného.


Tradičné družstvo chce byť vzorom vzájomnej spolupráce nie len medzi členmi, ale aj medzi firmami. Príkladom je naša vzájomná spolupráca s holdingovou spoločnosťou adv j.s.a. (pozn.predstavili sme Vám ju v našich júnových DN ), kde sme sa spojili a vzájomne si chceme pomáhať. Vraví sa, že súťaživosť rozdeľuje a spolupráca zbližuje, preto sa aj my v Tradičnom družstve sústreďujeme na spájanie a hľadanie toho spoločného.

Spoločnosť adv j.s.a. sa rozhodla prostredníctvom svojich spolupracovníkov predávať náš dovolenkový program PV a na oplátku sme im my ponúkli, že oslovíme našich členov družstva s ponukou ich produktu poistenia do zdravotnej poisťovne Union. Poisťovňa Union patrí do skupiny ACHEMA B.V. najväčšej družstevnej poisťovne na svete a u klientov sa spája s hodnotami ako

„odborná, férová, transparentná a spravodlivá“. Sme radi, že práve benefity tejto “družstevnej” poisťovne budú môcť vyskúšať naši členovia a presvedčiť sa na vlastnej koži, že spoločnosť Union sa snaží pomáhať a meniť životy k lepšiemu..



bottom of page